VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN OM MIN BRYSTREKONSTRUKTION

                 tubbi.dk © 2006-2011   

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

Ny Brystvorte

Ca. 3-4 måneder efter silikone-protesen er lagt ind, skal man ha' lavet nye brystvorter. (Der gik længere tid ved mig fordi OUH ikke fik mig igennem systemet. Blev så flyttet til Rigshospitalet og fik det lavet 10 måneder efter 2. Operation.)

Operationen foregår ambulant og i lokalbedøvelse. Det er et meget lille indgreb og vil synes som ingenting set i forhold til det man tidligere har været igennem. Egentlig kan det sammenlignes med at man vasker sin bil, og så bagefter polerer den... Det er ligesom sidste og afgørende finish :o)

I samråd med den opererende læge finder man ud af placeringen af brystvorten. Der bliver tegnet hjælpelinier på huden, og lægen ligger et lille snit i øverste hudlag.

Se tegningen herunder:

Som billedet illustrerer så samles huden og lidt af fedtvævet og der syes sammen. Det inderste syes med selvopløselig tråde, og alt udenpå syes med små og MANGE sting !

Der sættes "skorstens-forbinding" på, hvilket betyder at der sættes 3-4 tykke skumgummi-vaskeklude ovenpå hinanden, med hul i midten så brystvorten kan ligge i fred der uden at blive stødt på nogen måde. Et stort og vandfast plaster sættes henover og man skal være forsigtig med bad, da der ikke må komme vand til på nogen måde.

Det anbefales at passe på brystvorten i hvert fald i 6 uger for at være sikker på den ikke falder ind til huden igen. Sove eller ligge på maven frarådes også.

Sygemelding er ikke nødvendig, blot skal man passe lidt på det første døgns tid.
10 dage efter fjernes alle udvendige sting, og man må nu bade og vaske det uden beskyttelse.