VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN OM MIN BRYSTREKONSTRUKTION

             tubbi.dk © 2006-2011   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Opfyldning af expander

Herunder er indsat et billede af expanderen som den ser ud når den endnu ikke er fyldt helt ud. Jeg fik under operationen påfyldt 150 ml.

14 dage efter operationen var jeg til min første påfyldning hvor der kom yderligere 40 ml. i, men kun i venstre side da højre side var bagefter i heling, og jeg havde mange smerter i den side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derefter har jeg været i Odense 1. gang ugentlig til påfyldning. Det er forskelligt fra gang til gang hvor meget man kan "tåle" at få i.

Jeg vil ikke sige at det er direkte smerte forbundet med det, men nærmere en brystspænding. Det føles værst når man ligger ned, da trykker det og spænder, men det er ikke noget man mærker når man sidder, eller går rundt. Efter et døgns tid aftager spændingen, og så er man klar til endnu en opfyldning en uge efter.

Billedet herunder illustrerer hvordan expanderen tvinger brystmusklen til at udvide sig. Derfor denne følelse af brystspændig forekommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man har været til opfyldning ca. 6-8 gange er expanderen fyldt op. Den er overexpanderet, dvs. at der er kommet en ekstra mængde saltvand i, i forhold til den silikone protese der skal ligges i efter ½ år. Dette gøres for at opnå et naturligere fald på det færdige bryst.