VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN OM MIN BRYSTREKONSTRUKTION

                 tubbi.dk © 2006-2011   

 

 

 


 

 

 


 

Charlotte Lauritsen

Der er 1 person som jeg gerne vil takke helt enormt. Det er min kære veninde Charlotte Lauritsen som hele vejen igennem har været en utrolig stor støtte for mig.

Det er i øvrigt Charlotte som har skrevet digtet på forsiden. Jeg synes det er et fantastisk digt, og det beskriver præcis de følelser der er forbundet med den beslutning jeg har taget. Derfor er jeg meget glad for at jeg har fået lov at ligge digtet ud på min side, så I andre også kan læse det.

Vores venskab er egentlig begyndt på en meget sjov måde. Charlotte læste artiklen om mig i Ude & Hjemme i juni, og skrev derefter en mail til journalisten, som videresendte mailen til mig.

Siden da har vi mailet, ringet, sms'et (i stimevis !!) og vi har mødtes. Desværre mødes vi ikke så tit da vi bor et par timers kørsel fra hinanden... Hurra for sms ;o).

Jeg har brugt Charlotte til alle de spørgsmål jeg havde. Store som små, jeg har aldrig lagt røret på efter en samtale uden at ha' fået svar på alle de ting jeg var i tvivl om omkring operationen.

Hun har lyttet til mig, de mange gange hvor jeg blev bekymret for operationen, og det har betydet uendeligt meget for mig.

Uden hende, havde jeg ikke været så psykisk klar til operationen som jeg var ! Jeg var stort set ikke i tvivl om noget, og jeg lagde mig på operationsbordet med en følelse af at være 110 % klar.

Så Kære Charlotte... Tusind tak for din støtte, jeg ved at vi fremover også vil dele både sorger og glæder.